Instrumente cu Clape

Pianul ar putea fi considerat cel mai versatil instrument muzical deoarece constructia sa ii permite sa ofere un ton cald, plin, dinamic, si foarte usor de nuantat. Pianul digital este foarte apreciat pentru versatilitatea oferita si costuri de achizitie mai mici. Un pian digital ofera toate avantajele pianului acustic fara nici unul din dezavan...

Pianul ar putea fi considerat cel mai versatil instrument muzical deoarece constructia sa ii permite sa ofere un ton cald, plin, dinamic, si foarte usor de nuantat. Pianul digital este foarte apreciat pentru versatilitatea oferita si costuri de achizitie mai mici. Un pian digital ofera toate avantajele pianului acustic fara nici unul din dezavantaje. Un pian digital nu trebuie acordat, nu ocupa la fel de mult spatiu si nu va fi la fel de greu de pastrat in timp, iar pianul digital poate fi folosit in numeroase stiluri muzicale datorita multitudinii efectelor de sunet. La Senia Music vei gasi o varietate mare de piane digitale si piane portabile  Yamaha si Roland, inclusiv piane digitale portabile pentru juniori, alaturi de cadouri si numeroase promotii.

Orice orga Yamaha poate deveni un cadou de senzatie pentru cei mici si orice pian digital din oferta noastra te poate incanta. Te asteptam in showroom cu oferta completa de piane digitale si piane digitale portabile, Yamaha sau Roland, unde echipa noastra te va ajuta sa alegi un pian digital sau o orga asa cum iti doresti.

Vezi mai mult

Instrumente cu Clape Nu exista produse in aceasta categorie

  • Piane Steinway

        Pianul Steinway, legenda și etalonul aur al instrumentelor muzicale, încă din 1853 a fost sinonim cu măiestria absolută și cu calitatea, estetica și expresia fără compromis. Dincolo de toate însă, sunetul inconfundabil și sentimentul de a fi una cu pianul explică de ce aproape toți pianiștii care concertează aleg un Steinway și de ce pianele Steinway sunt piesele muzicale centrale în casele elevate de peste tot din lume.

        Steinway Spirio, primul sistem de auto-redare cu înaltă rezoluție, reprezintă o altă capodoperă remarcabilă care vă va fascina. Transformați-vă living-ul într-o sală de concert ca să vă bucurați de interpretări ale marilor pianiști ca și cum ar fi de față.

        SPIRIO | r este pianul cu redare de cea mai înaltă rezoluție din lume capabil să captureze interpretări live și să le redea. Un mix revoluționar de artă, măiestrie și tehnologie, SPIRIO | r pune la dispoziție noi moduri puternice de acces, distribuire și experiere a interpretării. Descoperiți toate avantajele pe care SPIRIO | r vi le pune la dispoziție!

  • Piane si Pianine Boston
        Responsivitate. Precizie. Grație intuitivă. Pianele și pianinele acustice Boston. Un instrument muzical superior poate fi recunoscut după gradul în care îi permite celui, sau celei care cântă, să își exprime fără interferențe viziunea sa unică – ca și cum nimic nu stă între degetele pianistului și notele care stau suspendate în aer.
    Aceasta este experiența interpretării la un pian Boston. Designed by Steinway & Sons, folosindu-se patente unice și expertiza care au făcut numele Steinway sinonim cu excelența muzicală, linia de piane și pianine Boston reprezintă pentru industria construcției de instrumente muzicale o realizare unică: o experiență superioară a interpretării, la un preț imposibil de gândit anterior.
  • Piane si Pianine Essex
        Essex încorporează cele mai noi specificații și standarde de inginerie Steinway & Sons, precum și dedicația spre excelență dezvoltată în cei peste 160 de ani de măiestrie calitativă a construcției. Fiecare instrument Essex este inspectat înainte de a părăsi fabrica de o echipă de tehnicieni înalt calificați.
    Proiectat de Steinway & Sons în colaborare cu renumitul designer de mobilier William Faber, Essex a fost creat în spiritul moștenirii Steinway ca un tribut adus ideii că stilurile și finisările pianelor frumoase pot, și ar trebui să fie posibile, în orice gamă de prețuri. Cu un stil tradițional elegant și finisări de calitate muzeală, Essex va fi o splendidă completare a casei dumneavoastră. Instrumentul este disponibil în mai multe modele, mărimi și furniruri, pentru adaptarea la orice decor și stil de viață.
  • Pian digital

    Senia Music iti ofera o mare varietate de piane digitale pentru aplicatii profesionale sau pentru amatori si incepatori. Orice pian digital ai avea in minte, il putem aduce pentru tine. Fie ca esti muzician cu experienta, fie ca vrei sa inveti sa canti la pian, avem cele mai potrivite variante. 

    Fiind de dimensiuni mult mai reduse decat omologul traditional, pianul digital este un compromis ideal pentru cei care isi doresc caracteristici autentice de pian acustic, dar au nevoie de ergonomie si de portabilitate. Un pian digital este mult mai usor de intretinut, detine functii ajutatoare precum un metronom sau inregistrator, nu necesita acordare, se poate folosi impreuna cu o pereche de casti sau chiar in combinatie cu alte instrumente datorita porturilor MIDI.

    Echipa noastra este gata sa te ajute in achizitionarea unui pian digital care sa-si gaseasca loc in muzica ta. Nu uita sa verifici bara de noutati ca sa fii la punct cu ultimele promotii la modele de pian digital Yamaha si cele mai noi modele de la ROLAND.

  • Pian digital portabil

    Daca vrei sa aprofundezi studiul pianului, fie ca esti incepator sau nu, Yamaha si Roland vor fi prietenii tai de studiu pe care te vei putea baza oricand. Cu noile modele de piane digitale portabile din seria PSR, Yamaha a stabilit noi standarde in ceea ce priveste instrumentele muzicale pentru incepatori si calitatea lor.Modelele de pian digital portabil Yamaha PSR-E233, PSR-E333 si PSR E433, precum si seria Piaggero iti ofera un ton traditional Yamaha, foarte multe functii ajutatoare si versatilitate ca sa iti duci expresivitatea la alt nivel.

    Daca Roland este preferatul tau, atunci incearca pianele digitale portabile din seriile BK, VP, FP si RD, care iti aduc multe functii utile si tonuri excelente pentru cat mai multe stiluri muzicale si aplicatii.

    Ti le recomandam cu incredere si te invitam in showroom-urile Senia Music unde echipa noastra te va ajuta sa-ti alegi pianul digital portabil potrivit.

  • Acordeon

    Acordeonul a devenit un instrument muzical foarte indragit de-a lungul timpului, fiind protagonistul multor stiluri muzicale traditionale pentru multe culturi. El este intalnit atat in muzica traditionala, cat si in muzica usoara. Cel mai renumit si mai apreciat producator al acordeonului este Hohner, un nume care mentine sufletul instrumentelor muzicale traditionale.

    Vino in magazinele Senia Music pentru teste si comparatii ale seriilor Bravo si Amica, iar daca esti in cautarea unui sunet nou si versatil, iti oferim seria FR de acordeoane digitale Roland.

  • Pianina

    Pianina, sau pianul vertical, este un instrument muzical care pastreaza toate caracteristicile pianului cu coada dar ocupa mai putin loc, aceasta fiind mult mai usor de introdus in spatii mici precum camerele de apartament sau garsoniere. Cu o istorie care dateaza inca din sec. XII, pianina a suferit multe imbunatatiri pana a ajuns instrumentul muzical pe care il cunoastem astazi.

    Senia Music te va incanta cu pianine Steinway, Essex, Boston sau Yamaha.

    Te asteptam in showroom unde ai posibilitatea sa canti la pianinele puse la dispozitie pentru a alege ce e mai potrivit pentru tine.

  • Sintetizator

    Ceea ce odata era un dulap cu multe butoane si cateva clape astazi s-a transformat intr-o adevarata masina muzicala care nu cunoaste limite de expresivitate. YAMAHA si ROLAND sunt doi dintre cei mai mari producatori de sintetizatoare cu au lansat modele renumite precum sintetizatoarele Jupiter, Juno, Gaia, AX-Synth sau V-Synth GT de la ROLAND si sintetizatoarele Motif, MOX, MX sau XS de la YAMAHA. Ti le recomandam cu incredere si te invitam in showroom-urile Senia Music unde echipa noastra te va ajuta sa-ti alegi sintetizatorul potrivit pentru stilul tau de muzica.

  • Banchete

    Banchete pentru pian acustic, pianina sau pian digital. Elegante si practice banchetele sunt un accesoriu necesar pentru orice tip de pian. Intra in lista de produse si alege bancheta de care ai nevoie.

  • Melodica
    Melodica este un instrument muzical mai rar intalnit, dar care produce un efect foarte placut pe scena sau in slagarele din care a facut parte. A fost folosit de trupe si artisti precum The Hooters, Supertramp, Oasis, Jack Johnson, Franz Ferdinand, Joy Division, chiar si Red Hot Chilli Peppers. Melodica este un instrument muzical de suflat, cu clape, iar cel mai renumit producator al sau este HOHNER. Te invitam in showroom unde poti compara toate modelele de melodica ale companiei nemtesti.
  • Combo instrument clape

    Amplificator pian digital tip Combo

    Ideal pentru studiu, concert sau monitor de scena.

  • Accesorii instrumente cu clape

    Gaseste aici toate accesoriile de care ai putea avea nevoie pentru pian digital sau sintetizator. Ai la dispozitie numeroase modele de pedale de sustain, stative, chei de acordat pian, huse pentru transport, alimentatoare si multe alte produse ale brandurilor Yamaha, K&M, Warwick, Gewa, Proel, Hohner si altele.

  • Pian de concert

    Regele instrumentelor muzicale straluceste la cote maxime in forma sa desavarsita: pianul cu coada, pianul de concert. Chiar daca
    pianele digitale sunt versatile, performante si accesibile, tonul perfect echilibrat si natural il vom regasi in pianele acustice de
    concert. Acestea sunt piane special concepute sa ofere cea mai buna calitate sonora, demna de maestrii pianisti celebrii sau in devenire.

    Noi respectam traditia si importanta pianului pe scena muzicala si facem tot posibilul sa iti oferim cele mai bune, performante si stilate piane Steinway & Sons, Essex, Boston sau Yamaha. Te asteptam in showroom-urile noastre, unde ai posibilitatea sa testezi si sa compari pianele dar si sa te sfatuiesti cu specialistii nostri.

  • Piane si Pianine Essex
     Essex încorporează cele mai noi specificații și standarde de inginerie Steinway & Sons, precum și dedicația spre excelență dezvoltată în cei peste 160 de ani de măiestrie calitativă a construcției. Fiecare instrument Essex este inspectat înainte de a părăsi fabrica de o echipă de tehnicieni înalt calificați.
    Proiectat de Steinway & Sons în colaborare cu renumitul designer de mobilier William Faber, Essex a fost creat în spiritul moștenirii Steinway ca un tribut adus ideii că stilurile și finisările pianelor frumoase pot, și ar trebui să fie posibile, în orice gamă de prețuri. Cu un stil tradițional elegant și finisări de calitate muzeală, Essex va fi o splendidă completare a casei dumneavoastră. Instrumentul este disponibil în mai multe modele, mărimi și furniruri, pentru adaptarea la orice decor și stil de viață.
    https://bostonpianos.ro/piane/essex/